Om os

Niels K. Henriksen - aut. kloak- og murermester

 

Niels K. Henriksen er autoriseret kloak- og murermester. Virksomheden så første gang dagens lys i 1978 og løser store som små opgaver inden for alle former for murerarbejde, kloakarbejde, tømrerarbejde, entreprenørarbejde og asfaltreparation.

 

Som autoriseret kloakmester er vi tilsluttet kloakmestrenes kvalitetskontrol. Vi udfører eksempelvis lovpligtig kvalitetskontrol, renoverer kloaker, etablerer rensningsanlæg og nedsivningsanlæg og foretager tv-inspektion for at afhjælpe rotteproblemer og sikre dokumentation over for forsikringsselskabet.

 

 

Vores murermester har også sit at se til. Han reparerer tegltag, udfører facaderenovering, monterer isokern i skorstene, renoverer badeværelser med

vådrumssikring og foretager tilbygninger og ombygninger i alle størrelser. Vi kan også udføre totalrenovering af dit badeværelse med el, vvs og tømrer.

Du slipper for besværet og skal kun lave aftaler med én person.

 

Skal du bruge en tømrer, er Niels K. Henriksen også klar med løsningen. Opgaverne kan være mange lige fra udskiftning af vinduer og døre, tagarbejde,

udskiftning af køkken og bad til monteringer af rækværker, hegn og låger. Du kan også leje en medarbejder med komplet servicebil.

 

Der findes mange dygtige firmaer, der beskæftiger sig med det samme som os. Du skal vælge Niels K. Henriksen, hvis du søger en samarbejdspartner

med stor erfaring, en stærk forankring i lokalområdet og en prisliste, der grænser til det fornuftige.

 

Alle opgaver løses ud fra målsætningen om at imødekomme den enkelte kundes særlige behov og ønsker. Vi lægger os hver dag i selen for at levere arbejde af en kvalitet, vi kan stå inde for og en service, der matcher vores kunders forventninger.

 

Vi dækker hele Sjælland, men vores kunder kommer i dag primært fra nærområdet herunder Køge, Greve Solrød, Roskilde, Borup, Sorø, Ringsted, Haslev, Vallø, Hårlev og Stevns.